Framtidens hållbara livsmedelsproduktion
Panelsamtal med aktörer i länet om framtidens livsmedelsproduktion.
I samtalet kring framtidens hållbara livsmedelsproduktion i Västra Götalands län kommer vi resonera kring hur ett framtida hållbart livsmedelssystem i västra Götaland kan se ut och förutsättningarna för det.
- Hur bidrar mångfald till innovation och utveckling?
- Hur kan vi bidra till att hållbar mat kommer alla till del?
- Hur påverkar dagens matval framtidens landskap och landsbygd?
Paneldeltagarnas erfarenheter och engagemang kommer att garantera ett intressant och framåtriktat samtal.
Medverkande

Ingrid Undeland
Professor i Livsmedelsvetenskap vid Chalmers

Magdalena Bergh
Innovation & Product Management Director

Anna Hessle
Docent inom nötköttsproduktion vid SLU Skara

Gunilla Martinsson
Verksamhetsledare för skolmatsakademien

Elisabeth Hidén
Ordförande i LRF-ungdomen Sverige